Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στην Αθήνα (9 Φεβ. 2013)   Οι χορωδίες ''Εργαστήρι Ψαλτικής'' και ''Εν Αθήναις Σύλλογος Μουσικόφιλων Κωνσταντινουπόλεως'' συναντώνται για να ερμηνεύσουν μουσικές συνθέσεις μεταβυζαντινών μελοποιών του 18ου, 19ου και 20ου αιώνος.

    Τη χορωδία του ''Εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως'' θα διευθύνει ο τ.Δομέστικός του Οικουμενικού Πατριαρχείου Δημοσθ. Παϊκόπουλος και το ''Εργαστήρι Ψαλτικής'' ο Αθ. Παϊβανάς.

    Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 9 Φεβρουαρίου 2013 (8μ.μ.) στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ‘’Παρνασσός’’ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

    Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η ανωτέρω συναυλία θα καλυφθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου είτε από τη σελιδα του Εργαστηρίου Ψαλτικής www.ergpsa.gr είτε απευθείας http://www.ustream.tv/channel/ergastiri-psaltikisΚαλή ακρόαση!

   

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί Μουσικόφιλοι,
    Σας ενημερώνουμε ότι η ανωτέρω συναυλία θα καλυφθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου είτε από τη σελιδα του Εργαστηρίου Ψαλτικής www.ergpsa.gr είτε απευθείας http://www.ustream.tv/channel/ergastiri-psaltikis

    Καλή ακρόαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...